Det gikk ikke

Etter en hel helg med forsøk har vi gitt oss for denne gangen. Det er en forskjell på dominering og terrorisering og det var tydelig at dette gikk alt for hardt utover Atlas. Å bli løpt etter, bitt og revet pels av hele tiden, uten mulighet til å komme seg unna kan være veldig traumatisk i lengden. Det ble så ille at han ikke så noen annen mulighet enn å hoppe rett opp i fanget mitt for å unnslippe Tiberius. Dette skjedde to ganger på rad og da ga vi oss. Vi skal selvfølgelig prøve igjen, men fram til da skal Atlas få komme seg skikkelig.

Tiberius er en liten dritt egentlig…

1-IMG_3964

One thought on “Det gikk ikke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s