Svar på spørrerunde

Det ble ikke mange spørsmål, men det hadde jeg egentlig heller ikke forventet. Jeg skal nok prøve dette igjen i framtiden, men da helst når jeg har flere lesere. Tusen takk til dere to som la igjen spørsmål! Det var virkelig hyggelig å se.

Sid spør:
– Hvem var det siste dyret du sa noe til, og hva?
Laika da hun møtte meg etter jobb “Heisann”. Ikke så veldig interessant egentlig, hehe.

– Hva har du dilla på akkurat nå? (hva som helst)
Melkesjokolade med karamellfyll. Akk, jeg skulle ønske sjokolade ikke smakte så godt.

– Hva var det siste du hadde skikkelig, skikkelig latterkrampe av?
Haha det var for noen dager siden. Erik og jeg sosialiserte med degusen vår, og da han skulle hoppe ned fra fanget til Erik landa han rett i vannskåla til Atlas. Det morsomste var at han ble så paff at han bevegde seg ikke på noen sekunder.

– Leser du noe for tiden, hva/hvilken?
Nei faktisk ikke. Jeg bruker som regel å holde på med en bok, men nå for tiden har jeg bare ikke leselyst. Håper det kommer seg med tiden.

– Har du meditert før?
Ja når jeg var barn brukte jeg faktisk å meditere. Jeg hadde hørt at man kunne nå Nirvana via meditasjon og var selvfølgelig veldig gira på akkurat det. I voksen alder har det ikke blitt mye meditering, men det er kanskje noe jeg burde begynne med.

Rebecca spør:
– Hvis du kunne valgt hvilken som helst jobb, hva ville du da jobbet som?
Omreisende hvalekspert? Haha seriøst jeg elsker blåhvaler og ville elsket å jobbe med de dyrene.
– Hva er din favorittrett?
Det varierer veldig men er det noe som nesten alltid er godt så er det nok vegetariske vår ruller. De man lager hjemme selvsagt! Den oppskriften jeg liker best finner du her.
– Hvordan ser en perfekt dag ut for deg?
Våkne tidlig av sol og varme, men temperaturen burde ikke være mer enn 20 grader. En god fruktsalat til frokost etterfulgt av en tur opp på fjellet sammen med Erik og Laika. Så drar vi hjem og spiser middag, og resten av kvelden tilbringer jeg i min kjæres armkrok imens vi ser på serier.
– Har du noen uvaner? (alle har vel det, hehe! men hvilke?)
Jeg vil si at jeg ikke har så mye filter, og av og til kan jeg si ting som andre finner… upassende? Jeg antar også at jeg kan være litt bitter og holde “grudges”, men det er noe jeg jobber med.
– Si fem positive egenskaper/sider ved deg selv!
Hihi okei.
1. Jeg er ærlig og vil heller fortelle deg om vi har et problem fremfor å holde det inne.
2. Når jeg først blir glad i noen er jeg der 100%.
3. Jeg har god selvinnsikt og vil alltid prøve å forbedre meg framfor å holde fast i meninger uten hensikt.
4. Jeg kan være ganske morsom.
5. Jeg er ikke så logisk intelligent, men jeg er veldig empatisk.

Takk for spørsmålene. Dette var moro!

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s