Klar for fest

Nå drar jeg snart ut døra for å dra på den årlige firmafesten. Jeg gleder meg veldig og har pyntet meg for anledningen. Den kjolen jeg skulle ha på ble på et “mystisk” vis ødelagt da glidelåsen absolutt ikke ville samarbeide. Det var ikke det at den var for liten, glidelåsen ville bare ikke fungere i det hele tatt. Kjempe skuffende men heldigvis har jeg mange andre pene kjoler.

1-IMG_3918
1-IMG_3916

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s