Leiligheten vår – del 2

Det blir en travel og morsom helg på meg og nå skal jeg fortelle hvorfor. I morgen jobber jeg formiddag (halv 7 til 3) og 4 timer etter jeg er ferdig på jobb blir det personalfest! Jeg gleder meg veldig og tror det kommer til å bli veldig hyggelig. Jeg drikker svært sjeldent og det er lenge siden jeg har vært sosial. Jeg ser veldig fram til det.

Men nå skal dere få se stua vår. Jeg legger ut reelle bilder da jeg vil dere skal vite at jeg har ikke støv på hjernen. Det er uansett vanskelig å holde det rent og pent når man har pelsdyr som røyter ned alt man er glad i, hihi.

1-IMG_3910
Stor og god sofa med fine puter til pynt. Jeg er spesielt glad i stuebordet vårt da jeg synes det er så utrolig fint (selv om jeg sverget til meg selv at jeg aldri skulle ha glassbord igjen).

1-IMG_3913
TVn og alt som følger med. Vi er litt nerdete.

1-IMG_3914
Romdeleren står bak sofaen som skiller stua fra kjøkkenet. Jeg gleder meg egentlig til å bli kvitt alt som er så svart, men det blir nok noen år til.

Håper dere likte innlegget. God helg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s