Leiligheten vår – del 1

I September i fjor vant vi budrunden og kjøpte vår første leilighet. Den er helt perfekt og ligger kun to minutter unna arbeidsplassen min. Vi trives veldig godt her og jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av hvordan den ser ut. Dessverre har jeg ikke tid til å rydde hele kåken for å ta bilder av den, men to rom så greie nok ut.

1-IMG_3890
Soverommet vårt som originalt var et gjesterom. Gleder meg til å henge litt flere bilder på veggene.

1-IMG_3893
Badet vårt som jeg virkelig elsker! Dette er alt dere får se akkurat nå, men flere innlegg kommer!

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s