Mine favorittprodukter per i dag

Jeg har aldri vært en person som har brukt mye penger på dyre kremer og hårprodukter. Faktisk har jeg nesten aldri brukt slike ting, og et av nyttårsforsettene mine var å begynne å gjøre akkurat det. Ta bedre vare på huden min, håret mitt og generelt min egen selvfølelse. Hvis man vil bli glad i seg selv så må man ta vare på seg selv.

1-IMG_3866Hår: Akkurat nå bruker jeg define da det er de eneste hårproduktene i butikk som ikke er dyretestet. Jeg tar litt maroccan oil i håret etter dusjen da det enda er vått for å holde det fint og glansfullt.

1-IMG_3870
Hud: Jeg fjerner sminke med simple engangs kluter. Jeg renser huden i ansiktet med Ocean Salt fra Lush, og den hjelper veldig mot hva kulda gjør med huden min. The Comforter er det jeg vasker kroppen med i dusjen, og etterpå har jeg på deilig bodybutter fra The Body Shop (fått i julegave).

Jeg skal fylle hyllene med Lush produkter dette året. Naturlige og fantastisk gode produkter.

Hva er ditt favorittprodukt fra Lush?

Posted in Alt

2 thoughts on “Mine favorittprodukter per i dag

  1. Cosmetic warrior ansiktsmaske er helt fantastisk og funker så bra til den fete huden min. Jeg bare elsker den! Den lukter ikke så bra da det er egg i den, men det er så verdt det!

  2. Klarer ikke velge bare ett produkt fra lush, så her kommer lista over favoritter; celestial ansiktskrem, r&b “hårvoks”, gode gjerninger bodylotion, snow fairy showergel, dirty springwash showergel, mask of magnaminty ansiktsskrubb + maange andre produkter. Men de over bruker jeg fast hver dag 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s