To nye innkjøp

Jeg kjøper sjeldent klær og finner ofte funn på bruktbutikken om jeg skal ha noe. Nå var det dog på tide å skjemme meg selv bort litt. Jeg titter ofte innom Indiska, men siden det er vinter er alt så grått og svart der inne. Ellos er også en side jeg titter ofte innom, og i går fant jeg to klesplagg jeg simpelt måtte ha.

En nydelig lilla kjole med blomstermønster og en grønn varm cardigan.
Jeg håper passformen på kjolen er så fin som den ser ut. Cardigan var i plus size men jeg liker at slike klær er litt romslige så det går fint. Hva synes dere?

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s