Kaninkyss

I går tok vi noen sussebilder sammen med Tiberius. Trikset er å holde en gulrot bit i munnen, for da blir Tiberius så matfull at han vil gjøre hva som helst for å få den. Han er en utrolig morsom og kjærlig kanin, og vi har blitt så glad i han.

Vi gleder oss veldig til vi kan introdusere Atlas og Tiberius. Nå er det bare et par uker til, og vi håper det går fint. Kaniner trives så mye bedre sammen i par. Bane skal også flytte inn på kaninrommet så han kan løpe fritt sammen med dem. Det er fint å se at Bane og Atlas sosialiserer, og jeg tror det gjør en veldig stor forskjell for Bane.
1-IMG_3797
1-IMG_3805

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s