Å lage et måltid ut av frukt

Mange liker å spise frukt, enten som et mellommåltid eller som et vanlig måltid. Det mange gjør feil er at de ikke får i seg nok kalorier. En banan som et mellommåltid er jo helt supert, men tar du en til frokost blir du nok fort sulten igjen.

Man kan tenke at en vanlig frokost ligger på rundt 300-400 kalorier, og en banan utgjør ca 80. Det er ikke mye energi for hjernen.
Hvis jeg spiser frukt som et måltid lager jeg meg enten en smoothie eller en stor fruktsalat. I den jeg spiste i dag hadde jeg en stor mango (145 kalorier), et eple (116) og en liten neve druer (62). Til sammen blir det 323 kalorier og et fint måltid å spise. Mange holder seg unna frukt pga sukkeret, men husk også på hvor mange vitaminer det inneholder og hvor friskt og godt det er. Et måltid frukt skal man absolutt unne seg i ny og ned!

(Kaloriene hentet jeg fra http://www.caloriecount.com)

1-IMG_3795

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s