Conan døde i natt

Klokken 12 bestemte vi oss for å ta kveld, og da jeg skulle gjøre mine vanlige kveldsgjøremål fikk jeg se noe forferdelig. Conan var syltynn, jeg aner ikke hvordan vi ikke har merket det før, men det må ha skjedd utrolig fort. På 24 timer hadde han gått fra å være en tilsynelatende frisk degus til å bli så dårlig at det var vondt å se på han. Vi visste hva som måtte gjøres, men hverken Erik eller jeg kunne få oss til å gjøre det. Jeg ringte storebroren min og han kom bort til oss for å gjøre det vi ikke kunne.

Jeg la Conan i et håndkle og sørget for at han hadde det varmt og godt. Han sov en del, var ikke tilstede og hadde det nok veldig vondt. Avlivingen ble gjort på en veldig human måte, og Conan merket ingenting før han døde. Han ble ikke redd og hadde det ikke vondt mer. Det har vært en hard natt og vi har sovet lite. Det er forferdelig tungt å miste et dyr.
Jeg er utrolig takknemlig for hjelpen vi fikk i går. Det er godt å ha familie man kan stole på i vanskelige situasjoner.

Nå må vi bare sørge for at broren får det fint og ikke blir for ensom.

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s