3 og et halvt år

I dag feirer kjæresten min og jeg 3 og et halvt år sammen. Jeg trodde ikke det var mulig å elske et annet menneske så høyt (foruten om familie såklart). Erik, du er ikke bare kjæresten min – du er maken min. Du gjør meg så lykkelig og jeg har det så fantastisk fint sammen med deg. Jeg håper vi holder sammen livet ut!

1-IMG_3757
I anledning har vi vært ute på restaurant og spist god mat, kjøpt inn litt godis og senere skal vi se litt på serie sammen. Jeg elsker deg Erik!
1-IMG_3759

Posted in Alt

One thought on “3 og et halvt år

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s