Tomprat

Å bli inspirert til å ha noe å blogge om hver dag er ikke akkurat enkelt. Jeg prøver å ikke være for personlig her inne, da jeg ikke ønsker lange debatter i kommentar feltet. Det er veldig populært å spy ut meninger på blogger, også meninger som kan virke støtende for utrolig mange.

Jeg tror det er viktig at vi blir litt ydmyke, tenker over hvem som kan bli såret av det man skriver, og hvordan man kan unngå å skape sånne følelser i andre. Det er helt greit å bli provosert men jeg synes samtidig man skal prøve å jobbe med seg selv. Jeg har lært meg å velge mine kamper, og det tok meg minst 22 år. I dag kan jeg holde kjeft om jeg hører noe jeg ikke liker, og jeg gidder ikke krangle med mennesker jeg ikke kan endre meningen til. Har du tenkt over det? Hvor mange ganger folk krangler uten at det er mulighet for en løsning, men de fortsetter likevel. Jeg orker ikke det lengre. Nå vil jeg bare ha det fint, være med mennesker som gjør meg glad, og ha det bra med meg selv.

Ha en fin dag! Jeg tilbringer dagen foran pcn – noe som er helt greit!

1-IMG_3724

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s