5 kvinnelige favoritt skuespillere

 1. Kate Mulgrew
  Herregud jeg forguder henne. Min favoritt kaptein i Star Trek, voice actor i Dragon Age og nå også kjent som “Red” i Orange is the new black. For en stemme. Raspete, hes og nydelig å høre på. Her har du en dame som vet hva hun gjør og hva hun står for. Jeg hadde dødd om jeg hadde møtt henne.
  o-ORANGE-IS-THE-NEW-BLACK-KATE-MULGREW-facebook.jpg
 2. Frances Conroy
  Spiller Ruth i Six Feet Under, som også er min favoritt rolle hun har. Etter American Horror Story fallt jeg enda mer for henne, og hun fortjener virkelig en plass på topp 5 lista.
  1F7ECD1E-BCD9-B4BD-1C4312CE421C3A95
 3. Katby Bates
  En fantastisk dame som jeg alltid har likt i de rollene hun har spilt, og det er ganske mange. Hun har et fantastisk smil og en nok så intens stemme.
  Titanic, PS I love you, Six Feet Under, American Horror Story og Misery er bare noen av rollene hun har perfeksjonert.
  kathy-bates
 4. Marcia Cross
  Jeg må nok innrømme at hun er en av de vakreste kvinnene jeg vet om. Ansiktet hennes minner nesten om en katt, og det røde håret faller jeg svært lett for. Jeg er faktisk veldig stor fan av Desperate Housewives, og ble forelska i henne med en gang. For ikke å snakke om Melrose Place.
  942009-marcia_cross_1024x768_26277
 5. Aisha Tyler
  Første gangen jeg så henne var vel i Ghost Whisperer. Utrolig vakker dame som man fremdeles kan ta alvorlig selv om man er fan av Archer. Hun fortjener definitivt flere større roller. Her har man et talent som er blitt litt oversett.
  aisha-tyler
Posted in Alt

One thought on “5 kvinnelige favoritt skuespillere

 1. Har vel egentlig kun hørt om Aisha Tyler her, Marcia Cross har jeg sett såvidt den ene gangen jeg så litt på Desperate Housewifes, men ante ikke at hun hadde et navn! (HAHA)
  Aisha Tyler har jeg fra Friends og Whos line is it anyway, synes hun er utrolig vakker og morsom.
  Men nå ser jeg såpass lite på TV og film, selv om slike lister er moro, tror jeg ikke jeg kan lage en slik liste selv uten å gjenta skuespillere 😛 hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s