Sjuka

Dagen i dag startet helt vanlig. Jeg har vært litt snufs de siste dagene, men har ikke tenkt noe særlig over det. Det var akkurat da jeg skulle drikke det siste av Red Bull boksen at det kjentes ut som en gaffeltrøkk traff hodet mitt. Slapphet, kvalme og følelsen av å fryse slo over meg. Bare to timer før jeg skulle være på jobben.

Jeg ringte og ga beskjed om at jeg hadde blitt syk men at jeg var sikker på at med paracet ville det gå bra. En time etter jeg hadde begynt på jobb ble jeg verre. Symptomene forsterka seg og det kjentes ut som om jeg skulle besvime av å gå noen få skritt.

Nå sitter jeg hjemme. Heldigvis kunne noen ta over for meg, og nå fokuserer jeg på å bli frisk. Jeg blir ikke syk ofte (ikke fysisk iallefall) og er kanskje noe over gjennomsnittet sutrete når det skjer.

1-IMG_3540
En kopp kakao ble redningen når jeg kom hjem. Nå har jeg liggi i dusjen i fosterstilling, men selv ikke det har hjulpet noe særlig. Paracet er min venn akkurat nå.
1-IMG_3546
Noe rød under øynene.

Jeg er ikke den eneste som trenger medisin i dag. Laika har fått innbilt svangerskap (IGJEN!) og trenger medisin for å slutte å produsere melk.
Stakkars jenta.
1-IMG_3560

Håper dere andre er friske og fine. Det skal iallefall jeg bli.. med tid.

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s