Ut en liten tur

Å få med seg sola nå er et lite kappløp med tiden. Jeg sov utrolig lenge i natt (over 12 timer!) og hadde ikke lange tida på meg når jeg våkna. Vi fikk gått en liten tur, men det var iskaldt og glatt. Jeg nevner det sikkert ofte, men jeg gleder meg sånn til at det blir lysere.

Om 5 dager skal Atlas og Tiberius møtes og forhåpentligvis bli bestevenner. Jeg gleder meg!

1-IMG_3524

1-IMG_3522

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s