Noe varmt og godt

Jeg fryser kjempe lett og det er noe av det verste jeg vet. Derfor har jeg et plagg som jeg elsker over alle andre plagg. Det er kanskje harry som bare det, og ikke akkurat særlig moteriktig. Du ville forstått meg om du hadde prøvd den. Det er som å ha på seg en varm og god klem.

Min elskede one piece. Det beste å ha på seg på kalde vinterkvelder.

1-IMG_3518

Posted in Alt

One thought on “Noe varmt og godt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s