Innkjøp og et lite mirakel

Jeg har ventet litt med å skrive dette da vi egentlig ikke kunne tro det selv. Vi har egentlig gått å ventet på at Conan (degus som ble syk på julaften) skulle dø, da han hadde problemer med pusten og ble verre og verre. Plutselig, for et par dager siden ble han bedre. Nå er han helt normal igjen. Hvordan er det mulig? Vi vet ikke, men jeg tror at det å bytte ut strøet med et håndkle må ha hjulpet. Det er virkelig den beste julegaven jeg kunne fått.

1-IMG_3344

Vi føler oss så voksne nå. Erik og jeg skal ha middagsselskap i morgen, der både Sid og kjæresten er invitert. Vi har handla inn masse mat og gleder oss veldig. Imens vi var i byen i dag kjøpte jeg meg litt småting jeg trenger.
1-IMG_3342
To par strømpebukser og “over-knee” sokker som var på halv pris. Alle som bruker strømpebukser så mye som meg vet at det er forbruksvare.

1-IMG_3352
Nå gleder jeg meg til at mørketida forsvinner. Vi trenger sol nå.

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s