Hyggelig besøk

1-IMG_3337

Hvert år ser Erik og jeg hele Ringenes Herre trilogien i jula. Det har blitt vår tradisjon. I dag fikk jeg besøk av Sid som jeg ikke har sett på veldig lenge! Det var utrolig hyggelig å snakke sammen igjen. I tillegg så vi litt på Ringenes Herre sammen. Jeg kom jo egentlig på at Sid alltid har vært med på tradisjonen vår, om så bare i små porsjoner. Så det ble jo helt rett at vi møttes akkurat i dag! Nå er det ikke så lenge til Sid drar hjem, men vi skal nok møtes en gang til før det skjer. I tillegg gleder jeg meg til å besøke Sid til neste år (det skal jeg få til).
1-IMG_3334
1-IMG_3336
Det ble ikke akkurat verdens fineste bilder av oss, men de hadde stemning!

Posted in Alt

One thought on “Hyggelig besøk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s