The Force Awakens

Med sykdom i hjemmet går dagene litt saktere, og kroppen kjennes litt tyngre. I går vaska vi degusburet og la håndkle i bunnen på toppetasjen istedet for strø. Litt mindre støv for Conan og forhåpentligvis kan dette bli bedre. Man vet jo aldri da, men sannsynligheten er nok stor for at det ikke skjer.

1-IMG_3315

For å snu på innlegget litt å gjøre det litt mer positivt: Har akkurat kommet hjem fra en familiesamling oppe hos pappa. Vi fikk nydelig mat og kosa oss masse. Nå skal vi slappe litt av før det blir kino i kveld. Gjett hvilken film vi skal se.

1-IMG_3302

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s