Min Monster High samling per i dag

Noen samler på frimerker, noen samler på porselensdukker, noen samler på mummikopper og noen (som jeg) samler på Monster High dukker. Det virker sikkert barnslig og uforståelig for noen av dere, men for meg er det utrolig koselig og fint. Jeg synes dukkene er utrolig fine og det er moro å få nye.

1-IMG_3293
Denne fikk jeg i julegave av pappa, og den har jeg egentlig ikke sett før en gang. Hun passa fint inn sammen med de andre.

1-IMG_3298
Honey Swamp er nok favorittdukka mi av alle sammen. Hun (til høyre) var den første dukka jeg kjøpte, og den til venstre ønska jeg meg veldig til jul. Mannen var flink og kjøpte den til meg i julegave, og det gjorde virkelig jula komplett.

Nå er hylla full og vi må nok sette opp en til etterhvert. Her er alle sammen samlet:
1-IMG_3292

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s