Julaften: formiddag

Vi forsov oss i morges, men rakk allikevel å dra innom mamma for å se tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen. Den siste er spesielt den ene filmen jeg må se hver julaften, da den bringer fram julestemning og gode minner fra barndommen.
1-IMG_3219
Dette er den første julen jeg ikke feirer sammen med foreldrene mine, og jeg kjenner på at det blir veldig rart. Nå må jeg lage meg nye juletradisjoner og jeg vet ikke helt hvordan årene fremover blir, men i år skal jeg iallefall feire med familien til Erik. Vi har vært sammen i 3 og et halvt år og dette blir det første året vi feirer sammen. Jeg har delte følelser. Både er jeg litt usikker og samtidig gleder jeg meg veldig.
1-IMG_3224
Slik ser stua vår ut nå:
Til neste år skal jeg definitivt bruke mer tid på å pynte og vaske, men i år er det som det er. Jeg er fremdeles fornøyd med vårt lille juletre og den røde duken, men til neste år skal jeg ha et stort juletre jeg kan pynte. Helst i hvitt.
1-IMG_3230
Nå er det tid for avslapping før vi drar videre til “svigers” for å feire jul.

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s