Min lillejulaften

Dagen starta klokken 7, og da jeg var ferdig på jobb klokken 3 var det bare å komme seg hjem til litt avslapping før “feiringa” begynte.

Jeg sov en times tid, fikk sminka meg og tatt på meg en av de finere kjolene jeg har. Etterpå dro vi til mamma for å spise middag og se litt juleprogrammer på TV.

1-IMG_3204
Jeg fikk julestemning med en gang jeg  satte foten innenfor døra. Overalt var røde julegardiner, juleduker og små julenisser som okkuperte leiligheten. Jeg fikk mange ideer om hvordan jeg skal pynte til jul neste gang for å si det sånn.
1-IMG_3205
1-IMG_3209
Blå kjole er kanskje litt merkelig på lille julaften, men den røde sparer jeg til i morgen.

Etter mat og hygge dro vi hjemover for å fullføre førjuls-juletradisjonen vår, nemlig å se ferdig The Hobbit trilogien. Litt julesnacks i skåla og vi storkosa oss skikkelig. Nå er dagen over og i morgen er det julaften! Det blir rart å feire hos Erik siden jeg alltid har feiret hjemme, men det blir også veldig fint tror jeg. Håper dere har hatt en fin kveld før kvelden.

1-IMG_3212

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s