Tiberius har kommet seg litt

Dagen i dag har vært svært stressende. Jeg merka at Tiberius var syk med en gang jeg sto opp, da han ikke hadde spist pellets og ville ikke komme ut av huset sitt for å hilse på meg. Det ble en litt panisk telefon til veterinærkontoret og Erik kom fra jobb for å kjøre oss dit. Etter evaluering fikk vi med oss bakteriekultur og råd om å gi Critical Care. Nå, mange timer senere har han kommet seg litt. Han spiser litt (ikke nok, dog) og er litt kvikkere. Etter å ha gitt han Critical Care med tvang er han ikke noe glad i meg akkurat nå. Enten så går han bort fra meg, eller så setter han rumpa surt mot meg. Han tilgir meg nok etterhvert.

Vi har blitt forferdelig glad i Tiberius på den korte stunden han har vært her, og vi har begge vært veldig redde for han. Faren virker å være over, så jeg puster litt ut akkurat nå.

1-IMG_3194
Litt trøtt i blikket som du kanskje ser.

1-IMG_3195

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s