Pakker og kort

Jeg hater stress og kjenner veldig fort at jeg nesten blir syk av det. For å unngå denne følelsen er jeg veldig tidlig ute med det meste, er på jobb et kvarter før jeg begynner, står opp en time før jeg skal gjøre noe, og er tidlig ute med julegavene. Vanligvis begynner jeg i oktober, men da vi kjøpte leilighet i september måtte vi være litt mer forsiktige enn vanlig når det gjelder pengebruk.

I dag kjørte vi ut alle julegavene og julekortene. Det kjennes godt å være ferdig, og nå har jeg god samvittighet. Det eneste som mangler akkurat nå er julevask, men den stresser jeg aldri med. Julevask gjør man for seg selv, så om den blir litt treg så gjør det ingenting for oss.

1-IMG_3165
I år kjøpte jeg disse nydelige julekortene fra Unicef. Samtidig som du gir penger til en god sak må jeg innrømme at jeg simpelt hen elsket illustrasjonene på kortene.

1-IMG_3167
I år ble det grå papir og røde bånd på pakkene. Jeg har aldri vært noe glad i nisser og reinsdyr, så jeg synes det enkle er ofte det beste.

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s