26. Forklar hvordan det kjennes for deg å være forelsket.

Forelskelse er vel egentlig de følelsene man har når man nylig er blitt sammen med noen. Etter 3 og et halvt år sammen med Erik er jeg ikke blind av forelskelse. Jeg føler ikke at jeg vil dø om han ikke snakker med meg, og det kiler ikke i magen hver gang jeg ser på han. Det jeg føler nå er så mye større og mer fantastisk enn det.

Den følelsen når Erik legger seg før meg, og selv om vi ikke har vært sammen den siste timen er det plutselig veldig kjedelig å sitte oppe uten han. Den følelsen når alt jeg tenker på er at jeg gleder meg til å komme hjem å være sammen med han. Når han lager middag til meg fordi jeg er ekstra sliten etter jobb, og kysser meg på pannen for å kjenne om jeg har feber når jeg føler meg litt syk. Stabiliteten jeg føler når vi er sammen.

Jeg er ikke redd for at det skal bli slutt mellom oss, for det vi har er så sterkt at det virker ikke som et reelt alternativ.

Minnene vi lager sammen, måten han ler av noe dyrene våre gjør. Armen hans rundt livet mitt når jeg holder på å sovne, hvordan jeg kan fortelle han om noe som er tungt, og måten han virkelig prøver å forstå hva jeg mener.

Hvordan skjegget hans kiler når vi kysser. Framtiden som jeg ser for meg som han alltid er med i. Veien vi går sammen, støtten vi gir hverandre.
Vi krangler av og til, men kryper inntil hverandre og sier unnskyld etterpå. Vi snakker ut om alt som kan bli et problem, og eksisterer sammen i en helhet. Erik får meg til å føle meg sterk alene, og sterk sammen med han på samme tid. Vi elsker hverandre, og det finnes ikke noe mer fantastisk enn det.

1-IMG_2639

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s