En lang lørdag

Dagen min starta da vekkerklokka ringte klokken halv 6. Da sto jeg opp, kledde på meg, sminka meg litt og så en liten episode av Lost med Erik. Klokken halv 7 åpna jeg butikken og jobba fram til klokken ble 3. Da fikk jeg nøyaktig 20 minutter hvile før mamma kom og sammen dro vi opp til pappa for å pynte til jul.

Erik henta meg litt senere og nå er jeg ganske sliten. Heldigvis har jeg varme kosesokker på meg, magen er full av godis og pizza, og jeg har hele kvelden for meg selv. Det er godt å ha noe å gjøre, men det er sabla godt å komme hjem å late seg litt også.

I dag har jeg ikke så mye annet å si egentlig, så her har dere et bildedryss:

1-IMG_3155
Kosesokkene på føttene, godt plantet på fanget til min kjære. Kos er godt for sjela!

1-IMG_3153
En fargerik skål med godis.

1-IMG_3159
Et lite lurt smil fra sofakanten.

1-IMG_3147
Kaninene måtte selvfølgelig også få lørdagsgodis. Her koser Atlas seg med Ruccula. Det fortjener han virkelig etter å ha mista ballene sine.

1-IMG_3150
Tiberius ser alltid så sjokkert ut på bildene jeg tar av han, men her koser han seg veldig. Er det noen som kan spise så er det “Tibbe” som vi kaller han.

Håper dere har en fin lørdag.

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s