Klatrefanten Atlas

Til min store overraskelse fant jeg Atlas oppå skrivepulten i går da jeg skulle gi han pellets. Han er lik Tiberius i at han elsker å utforske. Vi håper at de blir gode venner når de endelig kan bli satt sammen. Atlas er lett å håndtere, liten og glad i å hoppe rundt om kring. Jeg er stor forelsket i denne karen!

1-IMG_3101

1-IMG_3105

Nå piler jeg av sted til jobb.

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s