21. En bok som har betydd mye for deg.

Denne var vanskelig. Jeg har lest mange bøker og det er så mange av dem som har betydd utrolig mye for meg. Om jeg skulle bare velge en ville det nok blitt The Secret Garden av Frances Hodgson. Jeg hadde denne på lydbok da jeg var barn og var helt oppslukt av historien. Tenk å finne en nøkkel til et hemmelig sted! Det var noe jeg bare kunne drømme om. Historien er veldig vakker, og veldig godt skrevet. Jeg var så redd når jeg så filmen første gang fordi det er en scene der hovedkarakteren drømmer at mammaen forlater henne i skogen. Det var alt for fælt for meg og jeg husker at jeg gråt veldig etter å ha sett den.

Historien er veldig magisk og fantastisk. Det er nok en av de beste bøkene jeg vet om, også i voksen alder.

Cabin-Fever-The-Secret-Garden

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s