En fin mandag

I dag hadde vi noen ærender, så klokka 12 dro vi til byen for å handle inn de siste julegavene. Nå er jeg endelig ferdig og nå skal jula bare nytes! Jeg begynner vanligvis mye tidligere med julegavene da jeg hater å stresse, men med leilighetskjøp og uforutsette regninger måtte det vente til nå.

1-IMG_3075

Klokken 12 dro vi innom jobb og da ble jeg tilkalt til å jobbe i 2 timer da det var en som skulle til tannlegen. Jeg hadde fremdeles en time på meg så vi dro innom kattepusen til søskenbarnet mitt, da hun er bortreist. Minerva (eller Pølsa som hun heter nå) bodde til oss i et år før hun ble omplassert til Christina. Hun er en typisk alene katt og trives så mye bedre hos Christina der hun får all oppmerksomhet. Det var uansett godt å se henne igjen.

1-IMG_3085

1-IMG_3090

Jobbdagen var fort unnagjort og nå skal jeg bare kose meg resten av dagen.

1-IMG_3094

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s