I dag har jeg på meg

Kjole: Indiska
Strømpebukse: Lindex

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at jeg liker å kle meg i fargerike klær. Nå har jeg ikke følt for å legge ut bilder av -hele- meg da jeg ikke (som mange andre mennesker) er så komfortabel i min egen kropp. Tror det er viktig uansett å legge slike tanker på hylla og å vise fram hvordan jeg liker å kle meg.

1-IMG_3038
1-IMG_3029
1-IMG_3031

Posted in Alt

One thought on “I dag har jeg på meg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s