Apollo

1-IMG_2995
Klokken 12 var jeg ferdig påkledd og ventet på at kjæresten min skulle hente meg. Hvorfor? Fordi i dag dro vi til Finneidfjord for å hente Tiberius’ sin framtidige venn! Jeg fikk kontakt med en dame på facebook som skulle omplassere kaninen sin og vi avtalte at vi skulle hente han i dag. Damen hadde god greie på kaniner og hadde omplassert han som liten, men måtte hente han tilbake da han ikke ble tatt skikkelig vare på der han var. Nå skal Apollo få slippe å flytte mer, og her skal han få bo til den dagen han vandrer hen (han er jo bare 1 år gammel så det kan fort bli minst 10 år til).
1-IMG_3008
Han er virkelig et lite sjarmtroll, og han ligner sånn på min tidligere kanin Maximus at det nesten gjør vondt. Nå må vi bare sørge for at han spiser og går på do, da kaniner ofte ikke gjør noen av delene når de er redde.
1-IMG_3011
Er han ikke vakker?

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s