15. En rar/fin drøm du har hatt.

Jeg har ikke normale drømmer. Alle handler om at jeg er ute på reise, er på flukt fra en drage eller kjemper i en krig. Det er vanskelig å komme på noe spesifikt, men den siste drømmen jeg hadde som virkelig satte sine spor var at jeg bodde inni et fjell. Noe apokalyptisk hadde skjedd og det var store monstre utenfor som slepte hendene ned i bakken. Så litt ut som menneskelige gorillaer.

Det jeg husker mest er at jeg banka på fjellveggen (fjellet var hult) og monsteret banka tilbake.

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s