Argus blir hos oss.

Den 5 november fikk vi Argus med intensjon om å ha han i fosterhjem til vi fikk gitt han videre. Jeg hadde gitt beskjed på forhånd til veterinærene i byen min om at vi stilte opp som fosterhjem om det skulle være krise. Vi ble ringt angående Argus da han var 10 år gammel og vanskelig å omplassere.

Introduksjonen med Sasha (vår 5 år gamle hunnkatt) gikk strålende og han ble mer og mer trygg på oss. Dog la vi merke til at Argus var veldig stiv i bakbeina, hadde en knekt tann og var så og si hårløs på mange steder på kroppen. Selv om han “bare” er 10 år gammel (katter kan jo trossalt bli 20) så tærer alderdommen allerede på han.

Den andre grunnen til at vi velger å beholde han er hvor godt han og Sasha går overens. Sasha vasker han, de ligger ofte sammen og spiser sammen. Dette er veldig merkelig da katter som regel ikke er så sosiale med hverandre med mindre de har vokst opp sammen.

Om ikke så veldig lenge skal vi ta han på sjekk til veterinæren, men om vi har rett (og det tror jeg vi har) så kommer ikke Argus til å bli en gammel katt. Han skal få leve sine siste gode år sammen med oss.

1-IMG_2580

Posted in Alt

One thought on “Argus blir hos oss.

  1. Han virker som en superkosepus, og jeg gleder meg til å få møte han 🙂 Utrolig hyggelig å høre at Sasha endelig har fått en kompanjong som kommer overens med henne!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s