Morgenstund

I dag sov jeg ekstra lenge og det kjentes ut som at jeg fikk innhenta mye energi som jeg har manglet de siste dagene. Jeg starter med noe nytt i dag og jeg er nervøs og vil så gjerne at jeg skal lykkes. Samtidig vil jeg ikke blogge for mye om det da jeg vet det er nok av den slags type press ute på nettet. Kan du gjette hva jeg snakker om? Jepp, jeg skal gå ned i vekt.
Så i dag starta jeg dagen med en sunn frokost.

1-IMG_2671

Etter mat gikk jeg formiddagstur med Laika og været var så nydelig at jeg måtte ta et bilde av fjellet som ruver i bakgrunnen av hjemmet vårt.
1-IMG_2681

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s