Min dag i bilder (19.11)

Klokken 8 var jeg uthvilt og jeg starta dagen med en lett frokost og de vanlige rutinene som følger når man har mange dyr: gi nytt vann og mat til de sultne krekene.
1-IMG_2586

Rett etterpå var det tid for å gå en morgentur med denne frøkna.
1-IMG_2588

Jeg surfa nettet i et par timer før jeg begynte med kakebakinga. Min niese ble 4 år i går, og da hennes storebror er allergisk mot melk tyr min søster til meg som er rene mesteren (haha, sikkert) til å bake veganske kaker. De fikk stå å hvile seg til bursdagsfesten begynte.
1-IMG_2599

1-IMG_2604
Litt over 12 traska jeg til butikken for å kjøpe batteri til kjøkken vekta, og snubla samtidig over noen innmari fine julestjerner til kun 9(!) kroner per stk. To ble med meg hjem og skal få fine plasser når jeg får kjøpt potter til de.

1-IMG_2606
Klokken 2 kom min kjære hjem fra jobb, og vi kosa oss litt før det var tid for å gjøre oss klar til bursdagsfest. Jeg valgte lilla sminke og leppestift, samt den vakre grønne kjolen min du så vidt ser på bildet.

1-IMG_2627
Klokken 4 var det fest og vi kosa oss veldig sammen med familien. Ei lita jente var ekstatisk over alle gavene og vennene hennes som kom, og det ble mye kakespising på oss alle.

Klokken halv 6 vendte vi snuta hjemover for å ta den ukentlige handlinga vi gjør hver torsdag.
1-IMG_2630
Men godis og middager i vogna, samt blandevann til lørdagen (da skjer det noe moro) betalte vi og vendte hjem for å kose oss.

1-IMG_2639
Erik og Argus kosa seg skikkelig i dag.

Nå er klokka snart 8 og resten av kvelden går til spilling og serietitting. Vi er nettopp begynt på Six Feet Under, og selv om jeg har sett serien mange ganger før er den virkelig verdt å se på nytt. En riktig fin dag i dag med andre ord!

PS: Er dette noe dere vil se mer av?

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s