En rød varm vinterkåpe

Denne fant jeg på Cubus til 799,- og jeg er svært fornøyd med den. Den er nok ikke den mest slankende vinterkåpa i verden, men den er fantastisk god og varm og jeg er så himla glad for at jeg har et plagg jeg bare kan ta på meg og gå ut uten å fryse som en ispinne. Her i nord blir det veldig kaldt om vinteren, og da jeg går til jobb er det veldig greit med noe som holder en varm. Godt kjøp altså!

I kveld kommer et innlegg med bilder fra dagen min i dag. Tror det kan bli moro å gjøre framover. Si gjerne hva du synes eller hva du vil se mer av.

1-IMG_2561

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s