Presentasjon av Argus

(Grunnen til at vi fikk telefon fra veterinærkontoret er fordi vi ringte de og sa vi hadde ledig fosterhjem til katt.)
Argus er et av våre nyeste tilskudd i familien. Jeg fikk en telefon av Rana Veterinærkontor at det var en katt som trengte fosterhjem veldig snart, da et av de minste barna i familien hadde blitt ekstremt allergisk. Vi sa ja og dagen etterpå kom Argus hjem til oss. Han er en vakker Mons på snart 10 år som har kapret hjertene våre. Aldri før har jeg møtt en så snill og omgjengelig katt! Han går fantastisk overens med Sasha (vår hunnkatt på snart 6 år) og det er heller ingen problemer med Laika.

Han elsker å sove i dusjen eller midt på spisebordet. Han prater mye og elsker kos. Vi kan løfte han opp uten problemer, og han er svært glad i å sitte i vinduskarmen å se ut. Nå har vi han midlertidig i fosterhjem, men om det blir et problem å få han omplassert eller om han ikke er frisk nok til det (det finner vi ut når vi skal på sjekk) så blir han boende her. Han er uansett veldig lett å bli glad i og en fantastisk vakker pus. Bare se her:

1-IMG_2579
Og et lite blinkskudd, hihi:
1-IMG_2580

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s