En introdusering av Hobbyrommet

Da vi kjøpte vår første leilighet var vi ekstatiske over det faktum at vi nå hadde tre soverom og ikke bare et. Vi har drømt om et hobbyrom veldig lenge og nå kunne endelig den drømmen realiseres. Nå blir ikke alltid ting helt som man har tenkt, så jeg vil heller kalle det et “smådyr/hobby rom” da fire små liv okkuperer rommet: kaninen Tiberius som er frittgående der inne, hamsteren Yrja og degusbrødrene Bane og Conan.

Slik ser det ut:
1-IMG_2542
Skrivepulten til Erik. Her lager han modellene sine (som for eksempel tanksen du ser i hjørnet av bildet.)

1-IMG_2544
Under skrivepulten har Tiberius dokassen sin. Litt lortete akkurat på dette bildet, men uansett om jeg støvsuga i går er dette resultatet etter 12 timer.

1-IMG_2545
Datamaskinen min og buret til Yrja (rot er jeg flink til). Det heter så godt: “Et bur kan alltid være for lite, men aldri være for stort”. Så jeg kjøpte et stort rottebur da det er viktig for meg at hun trives godt.

1-IMG_2543
Degusburet min kjære har lagd helt selv ut av en gammel hylleseksjon. Oppå buret er en kasse med for til Yrja og degusene, og en pose med papir som brukes til å lage rede av. Tiberius har egen kasse som er under min pult (der puslespillet ligger).

1-IMG_2549
Og sist men ikke minst: Tiberius i kjent posisjon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s