Jakten på en varm vinterjakke

I dag var lista lang over ting som måtte handles. Degusmat, hundemat, oppbevaringsbokser og generelt ting til leiligheta. Det viktigste for min del var uansett at jeg skulle klare å finne en varm, pen vinterjakke som jeg kan ha i noen år fremover. Jeg er veldig glad i fargerike klær og derfor har det vært vanskelig å finne noe som ikke er sort eller grått. Valget falt på en burgunderrød vinterkåpe som ikke fikk meg til å se ut som en liten ball. Selv om prisen var litt stiv tok vi oss råd til den, da jeg egentlig ikke er så veldig “handlete” av meg. Jeg kjøper ofte klær på bruktbutikker og på nett, da ofte veldig billig.

1-IMG_2523
Meg i lag på lag klær som har vært den midlertidige løsningen.

1-IMG_2531*
Frost er så vakkert.

1-IMG_2534
Da vi bevegde oss hjemover var det allerede begynt å bli mørkt. Velkommen til Nord Norge!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s